Uit 'X-Men 2' terugkerende Pyro deelt foto uit 'Deadpool & Wolverine'

Uit 'X-Men 2' terugkerende Pyro deelt foto uit 'Deadpool & Wolverine'

Aaron Stanford is blij dat hij de mutant Pyro weer mag spelen in 'Deadpool & Wolverine'.

Met de release van de trailer voor Deadpool & Wolverine is de derde Deadpool-film meteen de meest verwachte film van 2024. De trailer zat vol met verrassingen, een van de meest opmerkende shots uit de trailer bevestigt de terugkeer van Aaron Stanford, die in X-Men 2 de mutant Pyro speelt.

"Ik ben erg enthousiast dat ik deze rol weer mag spelen. Ik kan geen betere plek bedenken voor de terugkeer van Pyro dan in het Deadpool-universum," vertelt de acteur in een statement aan Deadline. Op Instagram deelt de acteur een behind the scenes-foto van Pyro. In de beschrijving gebruikt de acteur de hashtag #pyrosback.

Brotherhood
Stanford speelde de mutant die vuur kan manipuleren voor het eerst in X-Men 2 uit 2003. Voor het vervolg, X-men: The Last Stand, keerde hij terug. Pyro was oorspronkelijk een van de X-Men maar hij werd door Magneto naar de Brotherhood of Mutants gelokt.

De aanwezigheid van Pyro in de Deadpool & Wolverine trailer was een grote verrassing. Er gingen al lang geruchten over personages uit de X-Men-films die terug zouden keren, maar de naam van Stanford werd niet eerder genoemd. Het roept de vraag op welke verrassingen de nieuwe film van Marvel nog meer voor ons in petto heeft.

Elektra
Zo gaan er geruchten dat andere X-men, zoals Storm, Cyclops en Jean Grey, ook in de film te zien zijn. Ook weten we dat Jennifer Garner terugkeert als Elektra.



In Deadpool & Wolverine heeft Wade Wilson zijn superheldenpak aan de wilgen gehangen. Hij leidt een rustig leven samen met Vanessa en werkt als een autoverkoper. Maar als zijn vrienden, familie en de hele wereld in gevaar raken, besluit hij zijn katanas weer op te pakken. Hij rekruteert een onwillige Wolverine om de wereld te redden.

Vanaf juli in de bioscoop
Deadpool & Wolverine komt van regisseur Shawn Levy (Free Guy) en Ryan Reynolds en Hugh Jackman spelen de hoofdrollen. Vanaf 25 juli draait de film in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair