Verwoestende trailer 'Godzilla x Kong: The New Empire'

Verwoestende trailer 'Godzilla x Kong: The New Empire'

In hun afdaling naar de Hollow Earth komen onze beestachtige helden een hoop nieuwe monsters tegen.

Gemolesteerde steden, gruwelijke monsters en héél véél explosies - Godzilla x Kong: The New Empire belooft weer een monsterfilm van jewelste te worden. Check gauw de gloednieuwe trailer, en maak je borst maar nat voor het volgende hoofdstuk van de MonsterVerse!

In het vervolg op Godzilla vs Kong strijden de twee oermonsters niet tegen elkaar, maar tegen een nieuwe bedreiging: de Skar King.

Verhaal
In de aankomende blockbuster moeten Godzilla en King Kong leren samenwerken om het opnemen tegen de gevaarlijkste Kaiju, Skar King.

Maar eerst moeten de twee krachtpatsers afdalen in de Hollow Earth, waar meer geheimen worden onthuld over de eeuwenoude strijd tussen de Titans en de Great Apes.

Cast en crew
In de film spelen Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns en Fala Chen de hoofdrollen. Hall, Henry en Hottle pakken opnieuw hun rollen op uit de vorige film.Godzilla x Kong: The New Empire komt voor uit een samenwerking tussen Legendary en Warner Bros. Discovery, en is ondertussen de vijfde serie uit de MonsterVerse.

Release
Godzilla x Kong: The New Empire draait vanaf 28 maart in de Nederlandse bioscopen.

Tijd om je geheugen op te frissen? Godzilla vs Kong kijk je nu bij HBO max.

NieuwsFilm

meest populair