Het griezelige vervolg 'Smile 2' kondigt nieuwe acteurs aan

Het griezelige vervolg 'Smile 2' kondigt nieuwe acteurs aan

In oktober kunnen we in de bioscopen griezelen met het vervolg op de horror-hit uit 2022

De cast voor Smile 2, het vervolg op de populaire horrorfilm uit 2022, is uitgebreid met een aantal nieuwe namen. Smile is een van de succesvolste horrorfilms van de afgelopen jaren. Met een budget van 17 miljoen dollar bracht de film 217 miljoen dollar op.

Dylan Gelula (Dream Scenario), Raul Castillo (Army of the Dead) en Miles Gutierrez-Riley (The Wild) zijn toegevoegd aan de cast van het horror-vervolg. De acteurs voegen zich bij eerder aangekondigde namen Naomi Scott, Lukas Gage, Kyle Gallner en Rosemarie DeWitt.

Nieuwe personages
Smile 2, die officieel nog geen titel heeft, richt zich volledig op een nieuwe groep personages. De acteurs uit het eerste deel keren dan ook niet terug voor het vervolg.

Waar het vervolg over moet gaan of welke personages de nieuwe cast gaat spelen is nog niet bekend. We weten wel dat Parker Finn wederom de regie op zich zal nemen en eveneens het script voor deel 2 zal schrijven.

Trauma
In Smile volgen we dokter Rose Cotter die moet toezien hoe haar patiënt zich op een gruwelijke manier van het leven beroofd. Na het traumatische incident wordt Rose achtervolgd door nachtmerries en bizarre visioenen. Om te overleven moet Rose haar verontrustende verleden confronteren.



Smile werd gemaakt voor streamingdienst Paramount+, maar de studio besloot de horrorfilm toch in de bioscoop uit te brengen, waar die een enorme hit werd. Smile 2 verschijnt 18 oktober in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair