De eerste poster van Marvels 'Fantastic Four' onthult meer dan je denkt

De eerste poster van Marvels 'Fantastic Four' onthult meer dan je denkt

HERBIE, de jaren 60 en de cast. Wat kunnen we nog meer zeggen over Marvels ambitieuze project?

Marvel Studios maakte op valentijnsdag eindelijk de cast van de geanticipeerde Fantastic Four-remake bekend. Deze bekendmaking kwam gepaard met een nieuw logo en een nieuwe verschijningsdatum: 25 juli 2025.

Het meest opvallende aan de eerste poster is natuurlijk de cast, maar er zitten een aantal enorm belangrijke details in verwerkt. Zo heeft de film ineens een connectie met Dr. Strange in the Multiverse of Madness en weten we dat het robotje HERBIE, een geliefde mascotte van het team, van de partij is.

Lang gespeculeerd
De speculatie rondom de cast van Fantastic Four is menig Marvel-fan waarschijnlijk niet ontgaan. Bijna elke maand kregen we wel nieuwe kandidaten voor de rollen van Marvels eerste superheldenteam voorgeschoteld.

Nu weten we eindelijk de rolverdeling: Pedro Pascal speelt Reed Richards/Mr. Fantastic, Vanessa Kirby speels Sue Storm/Invisible Woman, Joseph Quinn speelt Johnny Storm/Human Torch en Ebon Moss-Bachrach speelt Ben Grimm/The Thing.

Period piece
We hebben onlangs al in een artikel uitgelicht dat Fantastic Four zich in de jaren 60 af gaat spelen. Op de poster houdt The Thing namelijk een editie van het LIFE-magazine vast dat in 1963 verscheen. Dat de film zich in die periode afspeelt, is eigenlijk geen verrassing.


Toen Doctor Strange de John Krasinski-versie van Reed Richards ontmoette in Multiverse of Madness, reageerde hij als volgt toen hij de naam 'Fantastic Four' hoorde: "Didn't you guys chart in the 60s?"

Galactus?
De tijdsperiode betekent dat de Fantastic Four altijd al een onderdeel zijn geweest van de MCU-tijdlijn, maar waarschijnlijk verdwenen. Net als bijvoorbeeld Captain America. Dit sluit aan op het gerucht dat Galactus onderdeel is van de film. Het kan zijn dat de Fantastic Four in de jaren 60 op ruimtereis gingen en op een heel andere bestemming aankwamen dan voor ogen hadden. Dat kan hun afwezigheid in het huidige MCU-tijdperk verklaren.


Met de aankondiging van de hoofdrolspelers, zou het niet verrassend zijn als de casting van andere personages en de schurk dit jaar zullen volgen.

NieuwsFilm

meest populair