Kingsley Ben-Adir vond Bob Marley op set van Barbie

Kingsley Ben-Adir vond Bob Marley op set van Barbie

Acteur Kingsley Ben-Adir oefende voor de rol van Bob Marley tijdens het filmen van Barbie en kreeg steun van de cast en crew.

Kingsley Ben-Adir had een geweldige ervaring met de cast en de crew van Barbie. Hij moest namelijk ook tegelijkertijd oefenen voor Bob Marley: One Love, een biopic over de beroemde zanger, en kreeg alleen maar begrip.

De Britse acteur vertelde hier in een interview met People: "Ik wist dat ik maar vier maanden bezig zou zijn met Barbie en moest One Love voorbereiden. Er was zoveel te leren en te doen en heb daar Greta Gerwig over gesproken."

Groot artiest
Kingsley speelde al Barack Obama en Malcolm X, maar een artiest spelen was anders. Zeker een type als Bob Marley met accent, beweging, expressie en zang. Hij legde uit: "Ik vond dat ik op moest schieten, zeker met de gitaar en de taal. Je moet de basis neerzetten voordat je de rest kunt doen."

Hij vervolgde met: "Op de set heb je vaak niets te doen, omdat je moet wachten met het opbouwen van de set. Het leek dus logisch dat ik 's ochtends binnenkwam met een gitaar en een laptop. Als er wat tijd overbleef, zette ik alles op achter de Mojo Dojo Casa en oefende ik Patois en akkoorden. Dan kwam ik weer voor 'I'm just Ken'."

Goed verhaal
Hij vertelde dat dat meedenken ver ging met dit team. Hij zei: "Iedereen had er begrip voor en was behulpzaam. Ze zorgden ervoor dat ik het eerst klaar was en door kon. Ze zeiden: 'Je hebt een half uur, leer 'Redemption Song' en kom dan terug'."



In de bovenstaande YouTube-video van CBS Mornings volgt meer, waardoor duidelijk wordt dat Bob Marley echt veel werk was.

NieuwsFilm

meest populair