Nieuwe raadselachtige dinosaurusfilm met Anne Hathaway en Ewan McGregor

Nieuwe raadselachtige dinosaurusfilm met Anne Hathaway en Ewan McGregor

'It Follows'-regisseur David Robert Mitchell maakt een avonturenfilm met een onbekend plot.

Jarenlang leek het alsof Jurassic Park het alleenrecht had op het maken van dinosaurus-films. De schrijver van de horrorhit It Follows, David Robert Mitchell, gaat daar nu verandering in brengen, want hij komt met een nieuwe film over de eeuwenoude reptielen.

Waar het nieuwe project over gaat, houdt regisseur Mitchell nog een mysterie. Wel is bekend dat Star Wars-acteur Ewan McGregor zal te zien zijn naast Anne Hathaway in een nieuwe film.

Mysterieus plot
Uit een rapport blijkt dat de film het best kan worden omschreven als "een avontuur voor het hele gezin" dat zich zal afspelen in de jaren 80. McGregor en Hathaway zullen waarschijnlijk de ouders van een gezin spelen.

Schrijver/regisseur David Robert Mitchell was eerder de maker van de horrorfilm It Follows in 2014. Daarna regisseerde hij het misdaaddrama Under the Silver Lake in 2018. Een van de producers van de dino-film is J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens).

Anne Hathaway
Anne Hathaway is een drukbezette dame. Vanaf mei zal zij te bewonderen zijn in de thriller Mother's Instinct naast Jessica Chastain. Daarnaast kun je haar de komende tijd zien in The Lifeboat, Mother Mary en The Idea of You.



NieuwsFilm

meest populair