Gerucht: zo zit het met Galactus, Silver Surfer en Dr. Doom in 'The Fantastic Four' van Marvel Studios

Gerucht: zo zit het met Galactus, Silver Surfer en Dr. Doom in 'The Fantastic Four' van Marvel Studios

Deze bron wist eerder al de casting van de Four te onthullen, dus dit is veelbelovend.

Volgens 'Hollywood insider' Jeff Sneider zal Galactus de hoofdzakelijke vijand worden in de nieuwe The Fantastic Four, en zal The Silver Surfer een belangrijke bijrol hebben.

Dit zou de eerste keer zijn dat beide personages enige opwachting maken in een film sinds Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer uit 2007, maar ook het debuut in het Marvel Cinematic Universe.

Galactus vs. F4
En hoewel Sneider geen details heeft over het verhaal, wordt gehoopt dat de film gebaseerd wordt op The Galactus Trilogy, dat het verhaal vertelt over de eerste aanvaring tussen Galactus en de Four.

In dat verhaal wordt Galactus vergezeld door The Silver Surfer, die op aarde arriveert om te vertellen dat het einde van onze planeet nadert.

Eindelijk DE Galactus?
In de strips is Galactus natuurlijk een gigantisch wereld etend figuur, maar in Rise of the Silver Surfer werd hij slechts afgebeeld als een wolk vol bliksemschichten.



Sneider meldde tevens dat Marvel Javier Bardem wil hebben voor de rol van Galactus. Het is nog onduidelijk wie ze willen hebben voor Silver Surfer, maar er wordt wel al gesproken met acteurs. Ook zou Dr. Doom in de film moeten verschijnen, maar enkel aan het einde. Die casting kan dus ook op een later moment plaatsvinden.

Betrouwbare bron
De bron van het nieuws zou dezelfde persoon zijn die Sneider vertelde over de casting van Pedro Pascal als Reed Richards, een gerucht dat bleek te kloppen.



The Fantastic Four moet vanaf 25 juli 2025 wereldwijd in de bioscopen draaien.

NieuwsFilm

meest populair