Dé reden waarom Florence Pugh en Olivia Wilde elkaar niet mogen

Dé reden waarom Florence Pugh en Olivia Wilde elkaar niet mogen

De regisseuse wilde maar wat graag samenwerken met de actrice, maar dit pakte verre van goed uit...

Het komt wel vaker voor, dat acteurs elkaar niet mogen. Dit is ook het geval voor Florence Pugh en Olivia Wilde die het niet echt goed met elkaar kunnen vinden. Wat is de reden hiervoor?

Pugh is vandaag de dag een van de grootste sterren in Hollywood. De actrice weet de ene na de andere rol te bemachtigen. Zo wist ze hoge ogen te gooien in o.a. Little Women en Midsommar. Wilde was zo onder de indruk van de laatstgenoemde film dat ze Pugh wilde strikken voor haar eigen Don't Worry Darling.

Relatie
Wilde, voornamelijk bekend als actrice (denk bijvoorbeeld maar aan Her en Tron: Legacy), was de regisseuse van Don't Worry Darling. Oorspronkelijk zou ze ook de hoofdrol spelen, maar ze vond Pugh er beter geschikt voor.

De actrice tekende voor de hoofdrol, maar lang goed ging het niet tussen de twee dames. Een van de voornaamste redenen was dat Wilde een relatie kreeg met Harry Styles en hierdoor in de ogen van Pugh niet gefocust genoeg was op het project zelf.

Problemen
Naar verluidt was dit niet het enige probleem. Zo deed er een gerucht de ronde dat Styles op Chris Pine gespuugd zou hebben en zou Shia LaBoeuf ontslagen zijn, al zegt hijzelf dat hij opgestapt is vanwege een overvolle agenda en een lastige verhouding met regisseuse Wilde.


Ook werd er gemeld dat Wilde het werk niet aankon en dat Pugh de problemen vaak moest oplossen. Toen de film was afgerond en de promotiecampagne van start ging, ontbrak Pugh. De actrice was enkel en alleen aanwezig tijdens de wereldpremière, maar deed niet mee aan de press tour.

Verklaring
Pugh zou deze ervaring zo snel mogelijk achter zich willen laten en heeft zich sindsdien ook niet meer uitgelaten over de film en Wilde zelf.



Toen ze gevraagd werd waarom ze niet mee deed aan de press tour, liet Pugh weten dat ze al moest beginnen met haar werk voor Dune: Part Two, die later deze maand te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair