Veelbesproken animatiefilm met slechts 6% op Rotten Tomatoes in Netflix Top 10

Veelbesproken animatiefilm met slechts 6% op Rotten Tomatoes in Netflix Top 10

The Emoji Movie uit 2017 was financieel nog een redelijk succes.

In 2017 verscheen The Emoji Movie, gebaseerd op de emoji-symbolen in onder andere Whatsapp. De bijzonder zwak ontvangen animatiefilm kon destijds weinig goed doen, maar weet nu toch de Netflix Top 10 binnen te dringen.

The Emoji Movie komt van regisseur Tony Leondis (Igor) en Netflix omschrijft de animatiefilm met woorden als "meeslepend, kids" en "Hollywoodfilm". In de originele Engelstalige versie hoor je stemmen van onder andere T.J. Miller, James Corden, Anna Faris, Jennifer Coolidge, Christina Aguilera, Sofía Vergara en Patrick Stewart.

Neergesabeld
Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer op slechts 6 procent en de publieksscore staat niet heel veel hoger met 36 procent. Het cijfer op de IMDb is met een 3,4 ook niet om over naar huis te schrijven.

"The Emoji Movie is een vervelende, humorloze exercitie die je zuchtend en tenenkrommend ondergaat en waar werkelijk geen greintje liefde in zit," luidt de conclusie van Arjan Welles in zijn recensie met slechts één ster.

Nu op Netflix
Toch zin in The Emoji Movie? Je vindt de animatiefilm nu hier op Netflix.


De synopsis: In Textopolis, waar verwacht wordt dat emoji's slechts één emotie laten zien, vormen Gene's vele gezichtsuitdrukkingen een probleem. Zijn oplossing? 'Normaal' worden.

NieuwsFilm

meest populair