Matt Damon terug van verlof in deze gloednieuwe bioscoopfilm

Matt Damon terug van verlof in deze gloednieuwe bioscoopfilm

Jamie heeft spijt van haar breuk met haar vriendin, terwijl Marian moet ontspannen; op zoek naar een nieuwe start beginnen ze aan een onverwachte roadtrip naar Tallahassee.

De Amerikaanse acteur Matt Damon had zich voorgenomen om een kleine pauze in zijn carrière in te lassen. Met Air, Oppenheimer én Drive-Away Dolls, die vanaf deze week in de bioscoop gaat draaien, lijkt dat toch niet helemaal gelukt.

Drive-Away Dolls is het 'solo-regiedebuut' van Ethan Coen (die normaal altijd samen met zijn broer Joel films maakt). De opkomende actrices Margaret Qualley en Geraldine Viswanathan wisten de hoofdrollen te krijgen. Daarnaast heeft, naast Damon, ook Pedro Pascal een (bij)rol te pakken.

Synopsis
In deze humoristische film maken we kennis met Jamie, een onbevangen vrije geest die klaagt over de zoveelste relatiebreuk met een vriendin, en haar terughoudende vriendin Marian, die nodig eens wat losser moet worden.

Op zoek naar een nieuwe start, beginnen de twee vriendinnen aan een geïmproviseerde roadtrip naar Tallahassee, maar dit gaat al snel mis als ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen.

B-film
In de trailer zien we dat deze Coen-broeder duidelijk speelt met stijl en genre om zo met een knipoog terug te blikken op de lowbudget exploitation/roadmovies uit de jaren zeventig.


Drive-Away Dolls is vanaf 22 februari te zien in de bioscopen en filmhuizen.

NieuwsFilm

meest populair