De nieuwe James Bond: het duurt heel lang voordat hij bekend is

De nieuwe James Bond: het duurt heel lang voordat hij bekend is

De bekende producente Barbara Broccoli heeft niet bepaald goed nieuws...

Jarenlang was Daniel Craig te zien als James Bond, maar in No Time to Die kroop hij voor de laatste keer in de huid van 007. Er moet dus op zoek gegaan worden naar een opvolger, maar dit duurt helaas allemaal veel langer dan verwacht...

Ondanks het feit dat we al talloze (grote) namen voorbij hebben horen komen zoals o.a. Henry Cavill, Idris Elba en Aaron Taylor-Johnson zijn dit enkel en alleen geruchten. Heel erg snel zal daar nog niet verandering in komen als we Barbara Broccoli mogen geloven.

Reactie
Dé grote Bond-producente laat zich er nu kort maar krachtig over uit, al zal het niet datgene zijn wat de fans hopen te horen. Zo zegt Broccoli: "Ik kan jullie nog niks over de volgende Bond-film vertellen, want er is nog helemaal niks gaande..."

"Er is helemaal niks. We zijn er nog niet mee bezig of aan begonnen, dus ik heb nul nieuws". Broccoli liet al eerder weten dat ze de tijd willen nemen om de nieuwe Bond zo goed mogelijk neer te zetten,

Toekomst
Zo zei Broccoli: "Als ik terugdenk aan GoldenEye weet ik nog goed dat iedereen zei: 'De Koude Oorlog is voorbij, de muur is gevallen, Bond is niet meer nodig want er is vrede en geen schurken meer'. Iedereen zat er toen goed naast!"

"Daniel zette een moderne Bond neer. Het was een emotionelere Bond dan we gewend waren. Dit pakte goed uit, maar nu moeten we 007 weer opnieuw 'uitvinden'. De weg is nog lang en we zijn er nog niet eens aan begonnen. We hebben er nog veel tijd voor nodig".

NieuwsFilm

meest populair