'Spaceman'-regisseur is vol lof over "fenomenale" Adam Sandler: "Hij is de beste mens op aarde"

'Spaceman'-regisseur is vol lof over "fenomenale" Adam Sandler: "Hij is de beste mens op aarde"

Sandler speelt in 'Spaceman', Tsjechische astronaut Jakub Procházka en volgens regisseur Johan Renck zou de film zonder de acteur in geen enkele vorm bestaan.

Spaceman-regisseur Johan Renck sprak voorafgaand aan de wereldpremière van de Netflix-film op het Internationale Filmfestival van Berlijnsprak Renck met The Hollywood Reporter over Adam Sandler.

Sandler speelt in de scifi-film Spaceman Tsjechische astronaut Jakub Procházka, die als wees werd grootgebracht op het Tsjechische platteland. Jakub krijgt de kans om eerste astronaut van het land te worden.

Solomissie
De film volgt de solomissie en de uitdagingen van de astronaut, gespeeld door Sandler. En volgens Renck zou de film niet kunnen bestaan ??zonder de acteur:

"Als ik nu naar deze film kijk en naar de prestaties van Adam kijk, is het fenomenaal. Hij hing daar aan de draden. En hij is niet de jongste meer. Hij is geen gymnast of bodybuilder. En hij hangt in de lucht, acterend tegen een tennisbal, terwijl ik om de hoek regels lees.

Een verdomde tennisbal
"En dan kijk je naar de film en zie je de diepe nieuwsgierigheid in zijn ogen, de verbijstering, al deze subtiele details. Dit alles tegen een verdomde tennisbal," vertelt de regisseur vol verwondering.



Johan Renck: "Ik hou van Adam. Hij is de beste mens op aarde. Hij is een fantastische acteur, formidabel en geweldig. Zonder hem zou deze film in geen enkele vorm bestaan."

Te zien op Netflix
Spaceman met de formidabele, geweldige, fenomenale en fantastische Adam Sandler is vanaf 1 maart te zien op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair