Dave Bautista's mysterieuze Instagram-bericht: heeft hij zijn droomrol bij DC te pakken?

Dave Bautista's mysterieuze Instagram-bericht: heeft hij zijn droomrol bij DC te pakken?

De acteur wil maar wat graag in de huid kruipen van Bane en opnieuw samenwerken met James Gunn.

Jarenlang was Dave Bautista te zien als Drax in diverse Marvel-films. Dit personage maakte een belangrijk deel uit van de Guardians of the Galaxy-trilogie, maar nu dat regisseur James Gunn is opgestapt, heeft Bautista ook geen interesse om meer door te gaan. Volgt hij de filmmaker nu naar DC?

Bautista liet al eerder weten dat hij aan andere projecten toe is en graag iets nieuws wil proberen. Ook zei hij dat hij niet wil doorgaan zonder zijn goede vriend Gunn. Bautista kwam ook elke keer weer voor Gunn op toen laatstgenoemde zich in heet water belandde nadat oude tweets opdoken.

'Beloning'
Gunn, de nieuwe grote baas bij DC, heeft Bautista dit altijd in dank afgenomen en lijkt de acteur misschien nu wel te gaan belonen met een droomrol. Gunn is met een grote schoonmaak bezig bij DC. Veel acteurs zijn al opgestapt, terwijl Gunn op zoek is naar nieuw talent.

Bautista heeft er geen geheim van gemaakt dat hij graag aan de slag zou gaan bij DC en vanwege een recent bericht geloven de nodige fans dat hij nu misschien wel een grote rol te pakken heeft. Het gaat hier om niemand minder dan Bane, de grote Batman-schurk die in The Dark Knight Rises nog door Tom Hardy werd gespeeld.

Reactie
Bautista liet enkele jaren geleden al weten maar wat graag dit personage te willen spelen: "Ik wil zo graag Bane spelen. Ik ben zelfs naar de Warner Bros.-studio gegaan om het hierover te hebben. Ik kwam binnen en zei: 'Ik wil Bane spelen'. Het antwoord: 'Oh, oké, maar op dit moment zoeken we niet eens voor een Bane...'"


Misschien dat daar dus wel verandering in komt. Bautista, eveneens bekend van Army of the Dead, deelde de bovenstaande concept-art van Bane op zijn Instagram-pagina. Is dit gewoon omdat Bautista nog steeds hoopt het personage te mogen spelen of schuilt er toch meer achter? Tijd zal het zeggen.

NieuwsFilm

meest populair