Nieuwe 'Alien'-film 'Alien: Romulus' is de ideale film om verwijderd personage terug te brengen

Nieuwe 'Alien'-film 'Alien: Romulus' is de ideale film om verwijderd personage terug te brengen

Gaat de opkomende actrice Cailee Spaeny de dochter van Ellen Ripley neerzetten?

In 1979 kwam Ridley Scott met de eerste Alien-film. Dit jaar komt alweer een nieuwe deel uit, genaamd Alien: Romulus. Deze zal zich tussen het origineel en het tweede deel uit 1986 afspelen. Dit is dus de perfecte gelegenheid om een verwijderd personage terug te laten keren.

Aangezien Alien: Romulus zich tussen Alien en Aliens af zal spelen, zou het goed kunnen dat we meer krijgen te horen over Amanda Ripley, de dochter van Ellen Ripley. Zij zou normaalgesproken te zijn zijn geweest in Aliens, maar hier kwam het uiteindelijk toch niet van.

Deleted scene
In een Aliens-scène, die enkel en alleen te zien is in de director's cut, ontwaakt Ellen Ripley na 57 jaar uit haar cryosleep. Zij krijgt dan te horen dat haar dochter Amanda gestorven is. Laatstgenoemde zou een belangrijke rol kunnen spelen in het vervolg gezien de tijdlijn.

Sommige fans beweren zelfs dat actrice Cailee Spaeny deze rol op zich zal nemen. Spaeny, o.a. bekend van Priscilla, speelt een mysterieuze rol in Alien: Romulus, waardoor filmfanaten geloven dat zij wel eens in de huid zal kruipen van Amanda in de blockbuster.

Goede zet
Dit zou goed uit kunnen pakken. Amanda Ripley zou de Alien-films met elkaar kunnen verbinden. Ook zou het de mogelijkheid bieden om het verhaal van Ellen Ripley voort te zetten zonder Sigourney Weaver.



NieuwsFilm

meest populair