Vanaf deze dag kijk je 'Aquaman and the Lost Kingdom' gratis op HBO Max

Vanaf deze dag kijk je 'Aquaman and the Lost Kingdom' gratis op HBO Max

De laatste film in het DC Extended Universe komt binnenkort online beschikbaar.

Aquaman and the Lost Kingdom kwam eind december uit in de bioscoop, en nu weten we eindelijk wanneer de film van James Wan online te streamen zal zijn.

Dat is vanaf 27 februari, dus over een week al. Net als de andere films in het DC Extended Universe zal Aquaman and the Lost Kingdom zijn thuis vinden op de streamingdienst HBO Max.

Synopsis en cast
Het verhaal van de film luidt als volgt: wanneer een oude macht wordt losgelaten, moet Aquaman een ongemakkelijke alliantie smeden met een onwaarschijnlijke bondgenoot om Atlantis en de wereld te beschermen tegen onomkeerbare verwoesting.

De hoofdrol is wederom weggelegd voor Jason Momoa. Ook acteurs Patrick Wilson, Amber Heard, Nicole Kidman en Temuera Morrison zijn weer van de partij. De slechterik van de film is Black Manta, gespeeld door Yahya Abdul-Mateen II.

Ontvangst
De film werd helaas niet goed ontvangen door critici en fans, zeker omdat het de laatste film van het DCEU is. Onze eigen recensent Aram Isaac schreef het volgende in zijn review: "Er is van alles mis aan deze passende afsluiting van een catastrofale franchise."



NieuwsFilm

meest populair