Alex Garland en A24 maken na 'Civil War' meteen nog een oorlogsfilm

Alex Garland en A24 maken na 'Civil War' meteen nog een oorlogsfilm

Het project heeft geen naam, maar ze gaan sowieso samen lekker door...

In de tweede week van april verschijnt het R-rated Civil War, een keiharde oorlogsfilm van studio A24 in samenwerking met regisseur/schrijver Alex Garland (Ex Machina, Annihilation, Men).

En verwacht deze keer geen twee teams van superhelden die het tegen elkaar opnemen vanwege onenigheid, maar mensen van vlees en bloed in de explosieve ruïnes van een toekomstig verscheurd Amerika.

Volgende project bekendgemaakt
Dus hoewel we nog enkele weken moeten wachten, zijn Garland en A24 ondertussen al bezig met hun volgende project en ook dat is toevallig weer een oorlogsfilm met de voorlopige titel Untitled War Movie.

Hiervoor krijgt Garland wederom hulp van Ray Mendoza, die diende als militair supervisor. Ze zullen samen zowel het scenario schrijven als regisseren. Charles Melton heeft zich aangemeld voor de hoofdrol.

Druk, druk, druk
Naast al het bovenstaande, is Garland de komende maanden druk met het script van 28 Years Later, het eerste vervolgdeel van wat mogelijk een trilogie moet worden op 28 Days Later (eveneens van zijn hand) en 28 Weeks Later. Hieronder een gloednieuwe trailer voor Civil War.NieuwsFilm

meest populair