'Damsel' teaser: "De spanning is te snijden met een zwaard"

'Damsel' teaser: "De spanning is te snijden met een zwaard"

Op het eerste gezicht is de koninklijke familie best aardig, maar als ze hun masker afzetten zie je pas echt hun ware aard.

Je schoonouders ontmoeten is altijd spannend. De nieuwste teaser van Netflix' Damsel laat zien dat dit zelfs geldt voor de besten, ofwel prinses Elodie, gespeeld door Millie Bobby Brown.

In het fragment is Elodie met wat familieleden aangekomen in het kasteel van Prins Henry, met wie ze zal gaan trouwen. Hier wordt ze begroet door de prins en door zijn moeder, koningin Isabelle.

Gezellig, voor nu...
Na een opmerking van de koningin over het knappe uiterlijk van Elodie en na Elodie's bijdehante opmerking terug, lijkt alles koek en ei te zijn tussen de twee families.

Maar als je de synopsis hebt gelezen weet je dat dit van korte duur is en dat er iets lugubers, in de vorm van een draak, op de loer ligt.

Dan kan je beter over de drempel gedragen worden
Elodie wordt in de fantasiefilm al snel door een gemaskerde koninklijke familie op brute wijze een grot in geworpen als offer om een eeuwenoude schuld te betalen.Damsel is vanaf 8 maart exclusief te zien op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair