Duistere oorlogsfilms 'Civil War' krijgt een gloednieuwe trailer

Duistere oorlogsfilms 'Civil War' krijgt een gloednieuwe trailer

Alex Garland wist al meerdere toppers te leveren en ook dit ziet er goed uit.

Alex Garland kende een geweldig regiedebuut met de ijzersterke Ex Machina. Ook zijn twee volgende films, Annihilation en Men, waren zeker de moeite waard. Niet zo heel gek dus, dat de nodige filmfanaten met smart uitkijken naar zijn nieuwe film, Civil War. Hier is nu weer een trailer van opgedoken.

Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst in Amerika en wordt omschreven als een mix van een roadmovie en een satirische oorlogsfilm met de nodige actie. De Verenigde Staten bestaan niet langer, aangezien zij zich van elkaar hebben afgescheiden en nu bestaan uit verschillende facties.

Gekte
Zo bestaat er bijvoorbeeld de 'Florida Alliance' en de 'Western Forces' van Californië en Texas. Centraal is het verhaal staat een oorlogsfotograaf, gespeeld door Kirsten Dunst (o.a. bekend van Power of the Dog), die samen met haar familie door het land trekt.

Ook buiten Dunst mag de rest van de cast er zijn. Andere belangrijke rollen zullen worden ingevuld door Wagner Moura, Stephen McKinley Henderson, Cailee Spaeny, Karl Glusman, Sonoya Mizunom Jonica T. Gibbs en Jess Matney.

Binnenkort
Heel erg lang zullen we niet meer op de blockbuster te hoeven wachten, aangezien Civil War al in april te zien zal zijn. Nog niet overtuigd? Bekijk de onderstaande trailer van de film, die afkomstig is van de populaire filmstudio A24, dan hieronder.NieuwsFilm

meest populair