Josh Brolin heeft eigen versie van 'Dune: Part Two' geschreven: "Robotvrouw valt voor Wonka"

Josh Brolin heeft eigen versie van 'Dune: Part Two' geschreven: "Robotvrouw valt voor Wonka"

Er is ook nog een rol weggelegd voor Elvis Presley in de nieuwe versie van Dune...?

Josh Brolin zien we binnenkort terug in Dune: Part Two, maar voordat het zover is wil hij eerst zijn eigen originele versie van de scifi-klassieker delen. En die bevat rollen voor Willy Wonka, Robot Lady en Elvis?

Josh Brolin bereidt zich met enthousiasme voor op de release van Dune: Part Two en deelt nu dat hij een eigen versie van het bekende verhaal heeft geschreven.

Elvis
Op sociale media schrijft hij zijn eigen Dune-deel en die ziet er hilarisch uit. "Robot Lady en Wonka worden verliefd. Dan probeert Elvis alles op te knappen terwijl zijn slechte vader in een plas vijverschuim drijft." Natuurlijk verwijzend naar de hoofdrollen van de film.

Het wordt nog wel wat gekker: "De WWE-kerel uit Guardians [Dave Bautista] wordt boos terwijl de Midsomer-babe haar ogen richt op Wonka Obi Wan nadat zijn moeder is betrapt met LSD." Snap jij het nog?

Weer naar de bioscoop
Goed, alles om Dune: Part Two te promoten dus. "Wie wil dat nu niet zien in IMAX?", schrijft Brolin. "De pandemie is voorbij en de stakingen zijn gekomen en weer gegaan. Het is tijd om met elkaar weer dat fantastische gevoel te ervaren."NieuwsFilm

meest populair