'Jurassic World 4' krijgt een nieuwe topregisseur

'Jurassic World 4' krijgt een nieuwe topregisseur

Universal Pictures wil de film hoe dan ook in juli 2025 in de bioscopen hebben.

Universal Pictures heeft laten weten dat er een nieuwe regisseur is gevonden voor de volgende Jurassic World-film.

Eerder was het de bedoeling dat David Leitch (Bullet Train, Atomic Blonde) zou regisseren, maar hij verliet onlangs het project.

Een uitstekende vervanger
Nu is er dus een plaatsvervanger, en dat is niet de minste. Gareth Edwards, die we kennen van o.a. Rogue One, Godzilla (2014) en The Creator) neemt nu plaats in de regiestoel.

Universal en Steven Spielbergs Amblin Partners willen dat de opnames zo snel mogelijk beginnen, want de film moet in juli 2025 al in de bioscopen draaien.

Heel veel ervaring
David Koepp zou de laatste tijd meerdere versies van het script hebben geschreven, en de huidige versie zou naar tevredenheid van alle betrokkenen zijn.Door het vertrek en het tempo waarop de film gemaakt moet worden, hadden ze een ervaren blockbuster-regisseur nodig die niet teveel eigen creatieve input eist.

Snel voor de camera's
Indien de makers de bioscooprelease in de zomer van 2025 willen halen, moeten de opnames in juni dit jaar al beginnen.Edwards naam werd al snel genoemd. Hij heeft ervaring met monsterfilms, heeft de nodige tegenslagen gekend, heeft veel met visuele effecten gewerkt en is uiterst efficient als het op budget aankomt.

Spielberg, Frank Marshall en Patrick Crowley produceren de film, die wel aan moet sluiten op de eerdere films, maar waarschijnlijk pas enkele jaren later speelt en geen van de bekende castleden bevat.

NieuwsFilm

meest populair