Linda Hamilton is duidelijk over de toekomst van 'Terminator': "Het is vaak genoeg gedaan"

Linda Hamilton is duidelijk over de toekomst van 'Terminator': "Het is vaak genoeg gedaan"

Linda Hamilton is klaar met 'The Terminator' en snapt niet waarom iemand een reboot zou maken.

Linda Hamilton werd wereldberoemd door haar rol van Sarah Connor in The Terminator en T2: Judgement Day. Na drie keer achtervolgd te zijn door de robots uit de toekomst heeft de actrice er genoeg van, ze verwacht niet nog een keer terug te keren naar de Terminator-franchise.

In 2019 speelde Hamilton nog een laatste keer Sarah Connor in Terminator: Dark Fate. Wat het begin van een nieuwe trilogie moest worden werd een flop aan de bioscoopkassa's en plannen voor vervolgdelen werden geschrapt.

"Elke keer hetzelfde"
Hamilton heeft er ook geen zin meer in, ze zal niet terugkeren voor eventuele vervolgdelen. Sterker nog, de actrice begrijpt niet waarom er überhaupt nog een nieuwe Terminator zou moeten komen.

"Ik ben er klaar mee, ik heb niets nieuws meer te vertellen," vertelt Hamilton tegen Business Insider. "Het verhaal is verteld, het is elke keer weer hetzelfde. Ik zou niet weten waarom iemand een nieuwe Terminator zou maken. Maar ik weet dat ze in Hollywood alles keer op keer opnieuw moeten doen."

Icoon
Hamilton maakte van Sarah Connor een iconisch personage. Hoewel ze de rol maar drie keer speelde zijn er ook andere actrices die de actieheld hebben vertolkt. Lena Headey speelde de rol in de tv-serie The Sarah Connor Chronicles en Emilia Clarke mocht Connor spelen in Terminator: Genisys.


Zelf ziet Hamilton haar beroemde personage niet als een icoon. "Sarah Connor is geen icoon. Ze is een vrouw die door een hel gaat. Ze maakt een aantal zeer slechte keuzes, ze is een slechte moeder maar een goede vechter. Iedereen heeft respect voor haar kracht als strijder, maar als persoon heeft ze zeer veel fouten."

Anime
Er staan op dit moment geen nieuwe Terminator-films op de planning. Maar zoals Hamilton al zei, in Hollywood wordt alles keer op keer opnieuw gedaan. Binnenkort komt er wel een anime-serie op Netflix.NieuwsFilm

meest populair