Sydney Sweeney hint naar vervolg op haar succesvolste film tot op heden: 'Anyone But You'

Sydney Sweeney hint naar vervolg op haar succesvolste film tot op heden: 'Anyone But You'

De actrice en haar tegenspeler Glen Powell hebben al gesprekken gehad over hoe nu verder.

De romkom Anyone But You is een succesverhaal binnen zijn genre te noemen. De film van Will Gluck werd door onze eigen Terence Shea omschreven als "hoe een fatsoenlijke romantische komedie hoort te zijn" en is inmiddels ook een ware hit in de bioscoop geworden.

Anyone But You heeft vanaf dit weekend wereldwijd meer dan 189 miljoen dollar verdiend, en dat op een budget van 25 miljoen dollar. Daarmee verbreekt de film het record van live-action Shakespeare-adaptaties: de film is namelijk een herwerking van het theaterstuk "Much Ado About Nothing."

Een vervolg
Met zo'n groot succes kan het bijna niet anders dan dat er een vervolg komt. En laat dat nou net zijn waar hoofdrolspeelster Sydney Sweeney met E! News over heeft gesproken.

"Ik kan eigenlijk niet al mijn geheimen prijsgeven," aldus Sweeney, "maar [tegenspeler Glen Powell] en ik - ik bedoel, ik sprak vanochtend met hem. We hebben gesprekken."

Synopsis
Bea en Ben lijken het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt - totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië. En wat doen twee volwassen mensen dan? Net doen alsof ze een stel zijn natuurlijk.NieuwsFilm

meest populair