Lionsgate schuift 'John Wick'-spinoff 'Ballerina' met een heel jaar op

Lionsgate schuift 'John Wick'-spinoff 'Ballerina' met een heel jaar op

De film wordt geofferd om plaats te maken voor een reboot...

Als je er heel erg naar uitkeek om Ana de Armas tekeer te zien gaan in Ballerina, dan hebben we nu misschien heel slecht nieuws voor je, want gisteren kwam er namelijk een niet zo'n leuke aankondiging.

De releasedatum voor spin-off van de immens populaire John Wick-franchise is verplaatst van begin juni 2024 naar begin juni 2025.

The Crow
Het gat wat daardoor ontstaat word opgevuld met Rupert Sanders zijn aanstaande reboot van The Crow die jarenlang in een ontwikkelingshel verkeerde. De hoofdrol is dit keer voor acteur Bill Skarsgård.

Deadline meldt dat dit Ballerina wel weer de kans geeft om reshoots te draaien. Chad Stahelski gaat samen met regisseur Len Wiseman werken aan aanvullende actiescènes om het geheel nog sterker te maken.

Het verhaal
De Armas speelt een jonge vrouw met moordvaardigheden die wraak wil nemen wanneer huurmoordenaars haar complete familie uitmoorden. Bekende personages uit het 'John Wick'-universum zullen hun opwachting maken, waaronder de kille huurmoordenaar van Keanu Reeves himself.



NieuwsFilm

meest populair