Het is zeker: Jenna Ortega bevestigt rol in langverwachte 'Beetlejuice 2'

Het is zeker: Jenna Ortega bevestigt rol in langverwachte 'Beetlejuice 2'

We wisten het natuurlijk al wel een beetje, maar nu is het officieel bevestigd!

We wisten natuurlijk al wel dat Jenna Ortega een rol zou spelen in het langverwachte vervolg op Beetlejuice, maar de actrice bevestigt nu zelf wélke rol dit is.

We hadden het allemaal al wel kunnen raden, maar natuurlijk heeft Hollywood-popje Jenna Ortega een rol in het langverwachte vervolg op Beetlejuice.

Astrid
Het was lang gissen, maar ze heeft nu zelf officieel bevestigd welke rol ze dan speelt in Beetlejuice 2. Ortega is te zien als de dochter van Lydia Deetz.

De rol van Lydia werd in het originele deel gespeeld door Winona Rider en de twee zijn daarom samen te zien in het vervolg.

'Erg raar'
"Ik weet niet hoeveel ik mag zeggen, maar ik speel de dochter van Lydia Deetz, dus dat zal ik weggeven", zegt de actrice in gesprek met Vanity Fair.



"Ze is erg raar, maar op een heel andere manier , een manier die je niet zo snel zou verwachten", vervolgt Ortega. "De relatie tussen Lydia en Astrid, mijn karakter, is erg belangrijk."

Update
"Het is ook heel vreemd omdat we eigenlijk veel tijd inhalen. Het is ook weer leuk om te zien wat er allemaal is gebeurd in Lydia's leven", sluit Ortega af.

NieuwsFilm

meest populair