Heerlijke over-de-top actiefilm met Bill Skarsgård ('It') krijgt keiharde trailer

Heerlijke over-de-top actiefilm met Bill Skarsgård ('It') krijgt keiharde trailer

Trailer van bloederige actiefilm 'Boy Kills World' met Bill Skarsgard als doofstomme jongen op wraakpad.

Er is een keiharde trailer uitgekomen voor de door Sam Raimi (Spiderman) geproduceerde actiefilm Boy Kills World. In deze bloederige actiefilm speelt Bill Skarsgård (John Wick: Chapter 4) een doofstomme jongen die op zoek is naar wraak

De plotbeschrijving van Boy Kills World luidt als volgt: "Een dystopische koortsdroom actiefilm die Boy volgt, een doofstomme met een levendige verbeelding. Wanneer zijn familie wordt vermoord, wordt hij getraind door een mysterieuze sjamaan om zijn kinderlijke verbeelding te onderdrukken en een instrument van de dood te worden."

Bekende namen
De cast bevat enkele bekende namen: It-acteur Bill Skarsgård, Michelle Dockery (Godless), Sharlto Copley (District 9) en onze Nederlandse trots: Famke Janssen [/i](X2). Maar ook de stem van de doofstomme jongen kun je bekend in de oren klinken: die is namelijk van H. Jon Benjamin (Archer, Bob's Burgers)

Boy Kills World is het regiedebuut van Moritz Mohr. Wel had hij succes met het maken van enkele korte films, waar hij enkele prijzen voor ontving. Afgaande op de trailer belooft het een kleurrijk, komisch actiespektakel te worden.

Release
De release voor deze actiefilm staat gepland voor 26 april in de V.S. Voor Nederland zal de film 11 juli in de bioscoop verschijnen. Bekijk nu de trailer om te beoordelen of dat het wachten waard is.NieuwsFilm

meest populair