Tom Cruise in nieuwe Engelstalige film van 'The Revenant' en 'Birdman'-regisseur Alejandro Gonzalez Inarritu

Tom Cruise in nieuwe Engelstalige film van 'The Revenant' en 'Birdman'-regisseur Alejandro Gonzalez Inarritu

Dit moet iedere filmfanaat nu al bovenaan zijn 'te kijken'-lijstje zetten.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Warner Bros. De studio wil zoveel mogelijk grote projecten bemachtigen en lijkt nu weer een grote slag te slaan.

Een Warner Bros.-insider meldt dat de studio blockbusters wil maken met grote sterren, enkel en alleen om de studio vervolgens door te kunnen verkopen. Warner Bros. lijkt dit plan door te zetten, want ze zijn nu in onderhandeling met de geliefde Mexicaanse regisseur Alejandro G. Iñárritu.

Wat te verwachten
Het gaat hier om een nieuwe Engelstalige film, zijn eerste sinds The Revenant-hit uit 2015. Ook heeft Iñárritu al een grote Hollywoodster weten te strikken, namelijk niemand minder dan Tom Cruise.

Dat niet alleen. Het scenario heeft Iñárritu zelf voor zijn rekening genomen, al werd hij hierin wel bijgestaan door Sabina Berman, Alexander Dinelaris en Nicolas Giacobone, zijn co-schrijvers van Birdman, die een decennium later herenigd zijn.

Kanshebber
Warner Bros. maakte vorige maand bekend Cruise gestrikt te hebben. De Mission: Impossible-acteur zal meerdere films gaan maken voor de studio en dit lijkt de eerste te worden. Alles wordt tot nu toe wel goed geheim gehouden, dus er is nog niks bekend over het plot.


Iñárritu heeft al de nodige pareltjes gemaakt en heeft maar liefst al 4 Oscars gewonnen. Cruise is nog steeds een van de geliefdste acteurs van Hollywood, dus dit wordt sowieso een project om in de gaten te houden.

NieuwsFilm

meest populair