Acteur Ian McShane verlicht zorgen over 'Ballerina' uitstel: 'Er is een goede reden voor'

Acteur Ian McShane verlicht zorgen over 'Ballerina' uitstel: 'Er is een goede reden voor'

Volgens de acteur, die te zien is als Winston, wil Chad Stahelski het allemaal nog beter maken.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de John Wick-spinoff Ballerina, die maar liefst met een jaar wordt uitgesteld. Acteur Ian McShane laat zich hier nu over uit.

Normaal gesproken zou Ballerina, waarin de hoofdrol is weggelegd voor de geliefde Ana de Armas (o.a. bekend van Blade Runner 2049 en No Time to Die), dit jaar in juni te zien zijn. Lionsgate heeft deze maar liefst een jaar vertraagd.

De reden
Op sociale media laten filmfanaten weten teleurgesteld te zijn, maar ook maken ze zich zorgen. Er wordt namelijk gesproken van reshoots, iets dat nooit een goed teken is. McShane, die te zien is als Winston Scott in alle John Wick-delen, laat zich er nu over uit en stelt de fans gerust.

Zo begint de acteur: "Het gaat hier niet om reshoots, maar nieuwe opnames. Gek is dit niet, want ze willen de franchise beschermen. Ik werk ook mee aan 'Ballerina' en Chad Stahelski heeft hier al naar gekeken".

Beter
McShane vervolgt: "Er is een goede reden voor. Chad heeft alle 'John Wick'-films voor zijn rekening genomen en wilde het allemaal verbeteren. Hij wil natuurlijk voor zijn franchise zorgen".


"Keanu duikt eveneens op in de spin-off, dus het is belangrijk dat dit allemaal goed in beeld wordt gebracht, al helemaal aangezien 'Ballerina' zich afspeelt tussen 'John Wick 3' en 'John Wick 4'."

NieuwsFilm

meest populair