Zendaya verklapt meer over 'Dune 2' en haar relatie met Tom Holland: "Hij heeft mooi charisma"

Zendaya verklapt meer over 'Dune 2' en haar relatie met Tom Holland: "Hij heeft mooi charisma"

Zendaya vertelt over Tom Holland's charisma in 'Dune 2' en haar eigen rol en ervaringen tijdens opnamen.

Jaren zweeg Zendaya over haar relatie met Tom Holland. Extra bijzonder is het dan ook dat ze van de week vertelt dat hij een prachtig charisma heeft. Ook verklapt ze meer over haar personage in Dune 2.

Die bekentenis volgt in het onderstaande BuzzFeed Celeb interview. Als haar wordt gevraagd wie het meeste charisma heeft van de cast van Dune 2 grapt ze: "Ik ... hallo? Ik weet het eigenlijk niet. Iedereen heeft wel wat charisma. Maar iemand van wie ik vind dat die mooi charisma heeft is Tom Holland."

Mooi charisma
Ze vervolgt met: "Ik ben meestal rustig en moet uit mijn schulp kruipen. Maar hij is gemakkelijk in praten met mensen en leert ze zo kennen. Een beetje zoals je in interviews ziet. Dat gaat heel natuurlijk. Bij mij moet je het eruit trekken."

Zendaya vertelt dat ze een grotere rol speelt in Dune 2 en tussen de opnamen ook Euphoria opnam. Dat maakte het werken wel wat gek voor haar. Aan de andere kant had ze zat tijd om Boedapest te verkennen.

Griezelig mens
Ze vond Austin Butler een lieve zachte jongen tot hij transformeerde naar de griezel die hij speelde. Als haar gevraagd wordt wie ze ook wel had willen spelen in Dune 2, zegt ze: "Lady Jessica, want ze jaagt iedereen schrik aan. Rebecca heeft dat fenomenaal gedaan."



NieuwsFilm

meest populair