Zombiefilm '28 Years Later' wordt héél snel gemaakt... met Cillian Murphy?

Zombiefilm '28 Years Later' wordt héél snel gemaakt... met Cillian Murphy?

Danny Boyle en Alex Garland keren terug naar de zombie-franchise die een doorstart krijgt.

Keert Oppenheimer-ster Cillian Murphy écht terug voor 28 Years Later? Het lijkt er sterk op volgens de laatste updates.

Eerder dit jaar werd al bekend dat er officieel wordt gewerkt aan een vervolg op 28 Days Later... en 28 Weeks Later en dat dit het eerste deel in een nieuwe trilogie moet worden.

Een mooie hereniging
En niet alleen dat; 28 Days Later-regisseur Danny Boyle en scenarist Alex Garland zullen beiden in dezelfde capaciteit terugkeren. Cillian Murphy zou in elk geval meewerken als uitvoerend producent.

De vraag kwam al snel naar boven of Murphy ook mee zal gaan spelen in de film. Tijdens de Happy Sad Confused-podcast werd hem dit onlangs gevraagd.

Snel voor de camera's
Murphy reageerde met: "Het is aan Danny en Alex om daarover te spreken, maar het broeit wel al een tijdje. De eerste film was heel belangrijk voor mij als acteur, en ik werd graag met die gasten samen. Alex heeft een idee, en dat Danny regisseert is geweldig. Even afwachten."Volgens een recent van Production Weekly moeten de opnames al beginnen in mei en wordt Murphy genoemd als hoofdrolspeler van de film. Alles lijkt dus te wijzen op zijn terugkeer, maar er is nog niks officieel bevestigd.

Bescheiden budget
Sony Pictures won overigens een biedingoorlog om de film te financieren en aan de man te brengen.De film moet een budget van 60 miljoen dollar dragen en heeft de garantie dat hij een bioscooprelease krijgt.

NieuwsFilm

meest populair