3 snoeiharde actiefilms op Netflix: welke kies jij uit?

3 snoeiharde actiefilms op Netflix: welke kies jij uit?

Drie stevige actiefilms die je gewoon vanaf je eigen bank kijkt.

Op Netflix vind je veel films. Niet al deze films zijn even goed, maar de onderstaande drie actiefilms zijn perfect voor een avond vermaak!

Gran Turismo

Regie: Neill Blomkamp | Hoofdrollen: Orlando Bloom, David Harbour, Djimon Hounsou | Kijk nuGran Turismo is het ultieme succesverhaal over Jann Mardenborough die als tiener dankzij zijn Gran Turismo game skills een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd. Gran Turismo is geregisseerd door Neill Blomkamp (District 9, Alien). Met o.a. Archie Madekwe, David Harbour, Orlando Bloom en Djimon Hounsou.

Hunter Killer

Regie: Donovan Marsh | Hoofdrollen: Gerard Butler, Gary Oldman, Billy Bob Thornton | Kijk nuEen Amerikaanse commandant van een onderzeeër moet samenwerken met een Navy SEAL om de gekozen Russische president te redden. Deze is gevangen genomen tijdens een militaire coup. Ze moeten hiervoor ver doordringen in de Russische wateren en proberen te voorkomen dat een foute Russische generaal een Derde Wereldoorlog begint.

Hidden Strike

Regie: Scott Waugh | Hoofdrollen: Jackie Chan, John Cena, Pilou Asbæk | Kijk nuDe film zal draaien om een Chinese eigenaar van een bedrijf dat privé-beveiliging verzorgt, die wordt ingeschakeld om de arbeiders van een olieraffinaderij in het Midden Oosten (maar van Chinese eigenaars) terug naar China te brengen, nadat de raffinaderij wordt aangevallen. Als hij erachter komt dat het werkelijke plan van de aanvallers is om een enorm fortuin aan olie te stelen, gaat hij samenwerken met een Amerikaan, een voormalige marinier, om hen te stoppen.

NieuwsFilm

meest populair