3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Op streaming en VOD is een hoop geweldige content te vinden: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Mad Max: Fury Road (2015)
Regie: George Miller | Cast: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, e.a. | Te zien op: Prime Video
Mad Max, achtervolgd door zijn turbulente verleden, probeert samen met de even strijdbare als mysterieuze Furiosa uit handen te blijven van de aanbeden tiran Immortan Joe en zijn volgelingen. De twee racen door het droge woestijnlandschap om een groep broedvrouwen te redden van een miserabel lot.Joker (2019)
Regie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a. | Te zien op: HBO Max
Komediant Arthur Fleck uit Gotham lijdt aan een bijzonder lachsyndroom. Na keer op keer door de maatschappij verstoten te zijn, begint hij de controle over zichzelf te verliezen. Gevoed door wanhoop slaat hij aan het moorden om wraak te nemen op zijn kwelgeesten. Al snel vervalt de stad in complete chaos.Monday (2020)
Regie: Argyris Papadimitropoulos | Cast: Sebastian Stan, Denise Gough, Dominique Tipper, e.a. | Te zien op: Netflix
Mickey en Chloe, Amerikaanse dertigers die in Athene wonen, ontmoeten elkaar op een vrijdag tijdens een hete zomer. Als Chloe's tijd in Griekenland ten einde loopt, besluit ze haar succesvolle baan thuis op te geven en te kijken of één weekend passie kan uitgroeien tot iets meer. In drie dagen tijd leren ze elkaar beter kennen en beleven ze een zinderende trip.NieuwsFilm

meest populair