Cillian Murphy kreeg een ongeluk cadeau door Emily Blunt: "Zijn hoofd moest gelijmd"

Cillian Murphy kreeg een ongeluk cadeau door Emily Blunt: "Zijn hoofd moest gelijmd"

Cillian Murphy onthult ongeluk tijdens opnames Oppenheimer door cadeau van Emily Blunt.

De film Oppenheimer wordt overladen door filmprijzen. Reden te meer voor Emily Blunt, Cillian Murphy en Robert Downey Jr. een rondje talkshows te doen en herinneringen op te halen aan hun samenwerking.

De hele cast wilde zo graag met de regisseur Christopher Nolan samenwerken, dat elke ster akkoord ging met een bescheiden salaris. Dat betekende ook dat dat kleine budget inhield dat ze verbleven in bescheiden accommodaties. In de onderstaande YouTube-video van Jimmy Kimmel onthult Cillian dat hij daardoor een ongelukje had.

Cadeautjes geven
Het was goedbedoeld en het kwam door Emily Blunt. Zij deelt graag cadeautjes uit aan het begin van de filmopnamen en aan het eind. Zo had ze voor haar goede vriend Cillian een luxe kussen, omdat slaap voor hem extreem belangrijk is om te presteren op zijn werk.

Emily vertelde verder dat Cillian zo goed sliep op dat kussen van Hästens, dat hij zich bij het draaien verkeek op de afstand tot het nachtkastje. Ze zei: "Zijn hoofd knalde tegen de kast, waardoor zijn hoofd gelijmd moest worden."

Ongeluk cadeau
Feitelijk kreeg Cillian een ongeluk cadeau. Gelukkig kon iemand van de make-upafdeling het wondje perfect lijmen, want ze zaten ergens in een woestijn in New Mexico. Robert Downey grapte dat hij daarom niet in dat hotel verbleef. Hij had zelf een privévliegtuig geregeld dat hem steeds naar een beter hotel vloog.



NieuwsFilm

meest populair