'Greenland: Migration' met Gerard Butler komt eraan

'Greenland: Migration' met Gerard Butler komt eraan

Regisseur Ric Roman Waugh en hoofdrolspelers Morena Baccarin en Gerard Butler werken opnieuw samen aan een 'Greenland'-film.

De productie van Greenland: Migration, het vervolg op de apocalyptische film Greenland uit 2020, gaat op 22 april van start in Londen en IJsland.

Greenland met Gerard Butler en Morena Baccarin gaat over de Garrity-familie, die een onaangename ontmoeting met de komeet Clarke moet zien te overleven.

Het laatste hoofdstuk van de Garrity's
Ric Roman Waugh vertelde in een interview wat we van het vervolg kunnen verwachten: "Het gaat over wie het heeft overleefd, en hoe zij de aarde hebben herbouwd toen alles volledig tot de grond toe was afgebrand."

"Het is een mooie manier om je een conclusie te geven over de Garrity's en waar ze heen gaan. Dus voor mij is het meer het laatste hoofdstuk van wat dit verhaal te vertellen heeft," aldus Waugh.

De nasleep
Het vervolg Greenland: Migration speelt zich 5 tot 7 jaar later na de eerste film af en zal gaan over het herbouwen na de ramp. Dit tijdsbestek is gebaseerd op hoeveel tijd de atmosfeer nodig zou hebben om de toxiciteit van een gebeurtenis op uitstervingsniveau te herstellen."Er zat zoveel toxiciteit in de atmosfeer dat niemand echt boven de grond kon leven. Er waren nog steeds branden en er is van alles aan de hand, er was zoveel as, je kon niet ademen," vertelt de regisseur.

NieuwsFilm

meest populair