Wordt The Thing in de nieuwe 'Fantastic Four' met make-up of CGI gemaakt?

Wordt The Thing in de nieuwe 'Fantastic Four' met make-up of CGI gemaakt?

De acteur die Ben Grimm speelt in de MCU-versie verklapt hoe het zit.

Tijdens een gesprek met talkshow-host Jimmy Kimmel afgelopen week heeft acteur Ebon Moss-Bachrach voor het eerst uitgesproken over zijn casting als Ben Grimm/The Thing in de nieuwe Marvel Studios-versie van The Fantastic Four.

In de strips worden de vier hoofdpersonages door een avontuur als astronauten superhelden wanneer ze worden blootgesteld aan kosmische straling.

Oranje reus
Grimm, de beste vriend van Reed Richards (Pedro Pascal) verandert als gevolg in een oranje reus gemaakt van steen die supersterk is.

Michael Chiklis speelde het personage in een fysiek pak met een hoop make-up in de twee Fantastic Four-films uit 2005 en 2007.

Opnieuw CGI
Jamie Bell speelde daarna in de reboot uit 2015 het personage. Deze werd toen gemaakt door middel van motion-capture en CGI.Moss Bachrach heeft nu bevestigd dat hij het personage ook tot leven zal brengen met motion-capture.

Zo zit het
Aldus de acteur: "In het verleden droeg Michael Chiklis een pak dat behoorlijk oncomfortabel was... en dat is nu een beetje ouderwets. Het is een beetje cosplay-achtig en amateuristisch met de technologie die we hebben. Dus ja, het zal met name door middel van motion-capture worden gemaakt."The Fantastic Four moet vanaf 25 juli 2025 wereldwijd in de bioscopen draaien.

NieuwsFilm

meest populair