Ewan McGregor waardeerde Star Wars-fans niet maar nu wel: Vroeger was men vreselijk

Ewan McGregor waardeerde Star Wars-fans niet maar nu wel: Vroeger was men vreselijk

Ewan McGregor heeft geen goede herinneringen aan Star Wars-fans, maar probeert dat beeld nu te veranderen.

Ewan McGregor heeft helemaal geen goede herinneringen aan Star Wars-fans. Maar hij doet zijn best dat beeld te veranderen. Hij speelde al in Star Wars: Episode I-The Phantom Menace uit 1999. Dat was volgens hem een andere tijd met andere mensen.

In de onderstaande YouTube-video van Jimmy Kimmel Live vertelde hij dat hij begin februari op een groot evenement voor fans was in Orlando. Hij zei: "MegaCon is enorm. Niet alleen voor Star Wars, maar echt voor alles. Oude films enzo."

Anders door Obi-Wan-serie
Hij bekende: "Ik was er nooit eerder. Door de Obi-Wan-serie veranderde dat, want ze besloten de première te koppelen aan een Star Wars-evenement. Ik vond het tof om weer Obi-Wan te zijn en besloot aanwezig te zijn. Het een keer proberen - en ik vond het erg leuk."

De 52-jarige acteur legde uit: "Nu ontmoette ik wel de fans die het leuk vonden wat we gemaakt hadden. Zij waren destijds kinderen en vonden het leuk wat we hadden gedaan, maar niemand luisterde naar hen. Ik voel me verbonden met hen en ik waardeer hen."

Star Wars bleek gigantisch
Hij zei over het verschil met 1999: "Toen ik de rol van Obi-Wan kreeg in de prequel, vond ik dat ik kleine, urban, grunge dingen maakte. Star Wars bleek zo gigantisch, maar ik gaf me toch helemaal. Mensen zeiden vreselijke dingen daarna. We deden ons best en mensen waren aan het sneren, want het was iets nieuws."



Ewan McGregor vertelde dat dat hem frustreerde. Maar de omslag is nu gekomen door andere fans. Hij zei: "Ik ontmoet nu wel mensen die zeggen dat Star Wars heel veel voor hen betekent. Sommigen zagen het in een tijd dat ze het zwaar hadden. En dat een vluchtige ontmoeting met mij op een event voor hen veel betekent - en dat doet me nu wel wat."

NieuwsFilm

meest populair