Netflix verwijderalarm: dé blockbuster van 2018 staat nog maar ongeveer 2 weken online

Netflix verwijderalarm: dé blockbuster van 2018 staat nog maar ongeveer 2 weken online

'Mission: Impossible - Fallout' is misschien wel de beste van de hele reeks.

Netflix is dé grote streamingdienst en dit willen ze blijven ook. Elke maand voegen ze dan ook weer de nodige films en series toe, maar om daarvoor plaats te maken zullen sommige projecten verdwijnen. De grootste titel die verwijderd zal worden in de komende weken in de onderstaande blockbuster.

Het gaat hier om de sterk onthaalde Mission: Impossible - Fallout van Christopher McQuarrie, die in 2018 uitgebracht werd. De film was een groot succes en scoort overal erg mooie cijfers, zoals bijvoorbeeld een 7,7 op IMDb en zelfs een 97% op Rotten Tomatoes.

Verhaal
Natuurlijk is de hoofdrol wederom weggelegd voor Tom Cruise, die weer te zien is als Ethan Hunt. Samen met zijn team van de IMF moet hij samenwerken met een groep oude bondgenoten, in een race tegen de klok, als een missie mis gaat.

Buiten Cruise zijn andere hoofdrollen weggelegd voor o.a. Henry Cavill, Alec Baldwin, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Vanessa Kirby, Ving Rhames, Michelle Monaghan én Sean Harris.

Snel kijken
De blockbuster, die van onze FilmTotaal-recensent Thierry Verhoeven een 4,5/5 sterren kreeg en o.a. "Een nieuw hoogtepunt in de reeks" noemde, staat nog maar op Netflix tot en met 13 maart. Mocht je deze actieknaller nog willen kijken wacht daar dan niet al te lang mee!



NieuwsFilm

meest populair