John Cena's agent wilde niet dat de acteur meedeed aan 'Barbie'

John Cena's agent wilde niet dat de acteur meedeed aan 'Barbie'

De acteur stond er echter op en is dan ook te zien als 'mermaid ken'.

John Cena brak door in het WWE, maar is de laatste jaren ook een grote naam geworden in Hollywood. Hij heeft al de nodige rollen weten te scoren in diverse blockbusters, maar zijn team was niet blij toen hij tekende voor dé kaskraker van 2023.

Cena, o.a. bekend van de Fast & Furious-franchise, wist een klein rolletje te scoren in Barbie, waarin hij is te zien als 'Mermaid Ken'. Ondanks het feit dat het gaat om een korte cameo, vond zijn agent dat de acteur het beter niet kon doen.

Reactie
Tijdens de Howard Stern Show laat Cena zich erover uit: "Ik kreeg te horen dat ik 'mijn ding' moest blijven doen. Normaal gesproken ben ik niet te zien in films die op 'Barbie' lijken. Ik ben echter een mens, en elke kans zie ik als een nieuwe".

"Ik las het script en wilde maar wat graag meedoen. Margot Robbie zei: 'Je wordt een zeemeerman en hoeft maar een halve dag op de set te zijn'. Ik zei meteen: 'Dat is prima'. Mijn agent dacht echter dat ik beter verdiende en ik begrijp zijn standpunt maar eerlijk is eerlijk, toen ik zei dat ik het graag wilde doen gingen ze er wel meteen mee akkoord".

Toch wel
Cena is dus wel in de blockbuster te zien. De spierbundel eindigt door te zeggen: "Ik vond het leuk om te doen en wie weet leidt dit ook wel tot nieuwe mogelijkheden in andere films!"



NieuwsFilm

meest populair