Zendaya toont een vreemd lichaamsdeel: Vertelt het verhaal achter de iconische borstplaat

Zendaya toont een vreemd lichaamsdeel: Vertelt het verhaal achter de iconische borstplaat

Zendaya staat in de schijnwerpers vanwege haar unieke styling en opvallende creaties tijdens de promotietour van Dune Part Two.

Zendaya staat volop in de belangstelling door haar rol in Dune Part Two. Ook bij de promotietour van deze film valt de 27-jarige actrice op. Ze is namelijk bekend om haar unieke styling - wel of niet in samenwerking met haar beroemde stylist Law Roach.

Zo gemakkelijk ging het vinden van haar eigen stijl niet na haar Disney-tijd. In de onderstaande YouTube-video van Harper's Bazaar vertelt zij dat het een kwestie was van proberen, zomaar ergens te verschijnen en reacties af te wachten.

Opvallende creaties
Opvallend was bijvoorbeeld de gele vlinderjurk voor de première van The Greatest Showman in Sydney. Ook had zij een deels doorzichtige, groene japon aan van Vera Wang. Een andere bijzondere creatie was de roze, iconische borstplaat voor een prijsuitreiking in 2020.

Ze zei: "Ik paste in eerste instantie een borstplaat van iemand, maar dat formaat paste niet bij mij. Ik vroeg daarop of er eentje speciaal voor mij gemaakt kon worden. Dat gebeurde met digitaal scannen. Van Tom Ford mocht ik het houden en ik heb het ingelijst."

Vreemde knieën
Een andere mooie, maar lastige, leren creatie was voor de première van Dune. Een knie is zichtbaar op de foto en Zendaya zegt: "Iedereen zegt dat ik baby's in mijn knieën heb. Kijk maar, de vorm van een babyhoofdje met ogen en al."Lachend zegt ze over het vreemde lichaamsdeel tegen degenen achter de camera: "Het is maf en ik had het beter niet kunnen vertellen, want nu kun je het niet meer ontzien. Ook weten meer mensen het en wordt het dan juist een dingetje."

NieuwsFilm

meest populair