Epische westerntrailer uitgebracht voor 'Horizon' met Kevin Costner

Epische westerntrailer uitgebracht voor 'Horizon' met Kevin Costner

Trailer uitgekomen voor epische western met Kevin Costner 'Horizon: An American Saga Chapter 1'

Kevin Costner heeft zijn paard maar weer eens van stal gehaald voor de nieuwe epische western Horizon: An American Saga. In de trailer zien we een western-avontuur die ons als kijker meeneemt op een vijftien jaar lange reis door een land dat in oorlog is met zichzelf.

De trailer voor Horizon: An American Saga - Chapter 1 zoals de volledige titel luidt, speelt zich af voor en na de Amerikaanse Burgeroorlog die plaatsvond tussen 1861 en 1865. De film is onderdeel van een serie van vier, waarvan er al twee zijn opgenomen.

Sterrencast
Het is het eerste grote project voor de acteur sinds hij stopte met de megahitserie Yellowstone. Naast de hoofdrol nam Costner ook plaats op de regiestoel. Daarnaast schreef hij samen met Jon Baird het scenario voor de films.

Naast Costner is er een hele rits aan acteurs opgetrommeld voor de films.
Sienna Miller (American Sniper), Michael Angarano (Oppenheimer), Jena Malone (Sucker Punch), Isabella Fuhrman (Orphan) en Michael Rooker (Guardians of the Galaxy).

Release
De eerste twee hoofdstukken van dit saga staan gepland om uit te komen op 28 juni en 16 augustus in de Amerikaanse bioscopen. Over een releasedatum in Nederland is nog niks bekend.NieuwsFilm

meest populair