Dave Bautista is stapelgek op Josh Brolin en Denis Villeneuve door "intieme gesprekken"

Dave Bautista is stapelgek op Josh Brolin en Denis Villeneuve door "intieme gesprekken"

Dave Bautista spreekt zijn bewondering uit voor Josh Brolin en hun vriendschap bij de première van Dune II.

Door gezamenlijke filmprojecten ontstaan mooie vriendschappen tussen acteurs. Zo vertelt Dave Bautista een 'man crush' te hebben op Josh Brolin.

Bij de première van Dune Part Two in New York vertelde Dave Bautista hier in dit artikel aan People: "Het is intimiderend om verderop Stellan Starsgard te zien staan, beneden je Christopher Walken en Timothée Chalamet, Zendaya, Austin Butler, Florence Pugh en Josh Brolin."

Man crush
Over Josh Brolin zegt hij: "God, ik heb een man crush op Josh Brolin. Ik ben echt stapelgek op hem. Ik hou van hem als artiest en als mens. We leerden elkaar kennen bij Marvel met Guardians of the Galaxy en The Avengers. Ik ken Josh al jaren en we hebben een hechte band door al onze intieme conversaties."

Dave is ook dol op regisseur Denis Villeneuve. Hij zei: "Mijn favoriete herinnering is mijn eerste dag, waarbij ik mijn kostuum pas. Denis kwam gedag zeggen en ik verlangde naar meer informatie over mijn personage. Ik zei: 'Laten we er over praten. Wie is hij? Wat denk jij?'"

Over dromen
Dave vervolgde met: "Hij reageerde met: 'Laat me er vannacht over dromen, dan vertel ik het je morgen.' Dat was het beste antwoord dat ik ooit van iemand heb gehad. Ik wist dat hij terug zou komen en we hadden een goed, intiem gesprek daarna. Ook al is mijn rol niet groot, hij investeert in mij."Meer volgt in de YouTube-video van The Mary Sue.

NieuwsFilm

meest populair