'Kung Fu Panda 4' komt met geweldige 'Dune'-geïnspireerde teaser trailer

'Kung Fu Panda 4' komt met geweldige 'Dune'-geïnspireerde teaser trailer

De animatiefilm zal het moeten opnemen tegen Denis Villeneuve's blockbuster.

Over niet al te lang draait Dune: Part Two in de bioscopen. De blockbuster lijkt nu al een grote hit te gaan worden. Een film die het tegen het Dune-vervolg zal opnemen is Kung Fu Panda 4, die nu met een geniale teaser komt.

In het vierde deel keert de geliefde panda Po (ingesproken door Jack Black) weer terug. Nadat hij na drie levensgevaarlijke avonturen schurken van wereldklasse heeft verslagen met zijn ongeëvenaarde moed en gekke vechtsportvaardigheden, staat hem iets anders te wachten.

Andere titel
Po, die bekend staat als de Dragon Warrior, wordt nu door het lot opgeroepen om het rustiger aan te doen. Zo wordt hij gevraagd om de spirituele leider van de Valley of Peace te worden. In de onderstaande teaser is er een leuke referentie naar Dune.

Zo zien we Po alleen in de woestijn zitten, terwijl we hem horen zeggen: "Just the right amount of spice" voordat hij zijn eten als het ware aanvalt, iets waar de lekkerbek Po bekend om staat. Alle Dune-fans weten natuurlijk waar Po het over heeft, wanneer hij het over 'spice' heeft.

Teaser trailer
De tekst naast de teaser is als volgt: "He who controls the spice, controls the SKADOOSH!" Dune: Part Two draait over enkele dagen in de bioscoop. Kung Fu Panda 4 zal het vanaf 8 maart tegen Denis Villeneuve's blockbuster opnemen.



NieuwsFilm

meest populair