Lewis Pullman is behoorlijk geheimzinnig over zijn Marvel-rol in 'Thunderbolts'

Lewis Pullman is behoorlijk geheimzinnig over zijn Marvel-rol in 'Thunderbolts'

Hij lijkt de superheld Sentry te gaan spelen, maar 100% zeker is dit nog niet.

Steven Yeun, o.a. bekend van The Walking Dead en Beef, had een van de hoofdrollen weten te bemachtigen in Marvels Thunderbolts. Hij moest hier echter vanaf zien vanwege een overvolle agenda, maar de superheldenstudio lijkt al een waardige vervanger gevonden te hebben.

Het leek erop dat Yeun de rol van de superheld Sentry voor zijn rekening zou nemen, maar toen hij vertrok moest Marvel op zoek naar een andere acteur. Het gerucht dat nu de ronde doet is dat Lewis Pullman voor deze rol heeft getekend.

Reactie
De 31-jarige acteur, voornamelijk bekend van zijn rol in Top Gun: Maverick, werd hier tijdens een recent interview naar gevraagd. Net zoals bijna alle andere filmtalenten, wil hij zijn mond niet voorbij praten en alles nog geheim houden.

Zo zegt Pullman: "Ik heb het gewoon goed naar mijn zin hier op Venice Beach, in Santa Monica. Ik ga gewoon waar de wind me naartoe brengt!" Zijn reactie is hier te zien.

Wat te verwachten
Thunderbolts is het antwoord van Marvel op The Suicide Squad van DC. Een groep antihelden zullen moeten samenwerken om een krachtige schurk te kunnen verslaan. In de blockbuster zullen we o.a. The Winter Soldier, Black Widow, Taskmaster en Red Guardian zien.


Thunderbolts had eigenlijk dit jaar in de bioscopen moeten draaien. Door de stakingen in Hollywood werden de opnames meerdere keren uitgesteld. De film staat nu gepland voor een release op 25 juli 2025.

NieuwsFilm

meest populair