Jennifer Lopez maakt 16de verjaardag van haar tweeling tot een heel speciale herinnering

Jennifer Lopez maakt 16de verjaardag van haar tweeling tot een heel speciale herinnering

Jennifer Lopez viert de 16e verjaardag van haar tweeling in Tokio met speciale herinneringen.

De tweeling van Jennifer Lopez werd 16 jaar. De ster uit Marry Me en The Mother zit midden in de promotie van haar nieuwe album en film This Is Me ... Now, maar plande die interviews rond de verjaardag van haar zoon en dochter in.

Het werd een heel speciaal feestje, want Jlo vinkte iets belangrijks van hun bucket list af: Ze gingen samen naar Tokyo. In de onderstaande video op haar Instagram is duidelijk te zien dat haar kinderen Max en Emme volop genieten van Japan.

Mooie herinneringen
De 54-jarige artieste noemt hen altijd 'my coconuts', oftewel 'mijn kokosnootjes'. En onuitwisbare herinneringen maakt ze zeker voor haar kinderen en een paar vrienden. Zo is Emme te zien als zij de biggetjes in het beroemde café Megoro aait en wandelen ze langs bekende plekken.

Ook genieten ze van authentiek Japanse sushi en nemen ze deel aan een theeceremonie in traditionele kledij. Verder zijn zij onder meer te zien in een beroemd kunstmuseum waar Jlo een 3D-installatie uitprobeert. Jlo ziet er overigens steeds perfect uit.

Speciaal liedje
De vader van de tweeling is de beroemde vader Marc Anthony. Bij de video is het nieuwe nummer Hummingbird te horen. Dat liedje schreef Jennifer Lopez voor haar kinderen.NieuwsFilm

meest populair