Dwayne Johnson en Emily Blunt na 'Jungle Cruise' herenigd in totaal ander soort film

Dwayne Johnson en Emily Blunt na 'Jungle Cruise' herenigd in totaal ander soort film

Johnson gaat voor zijn eerste Oscar-nominatie in de veelbelovende A24-film Smashing Machine.

De Oscar-genomineerde actrice Emily Blunt zal naar alle waarschijnlijkheid de vrouwelijke hoofdrol spelen naast haar Jungle Cruise-collega Dwayne Johnson in de A24-film Smashing Machine van Benny Safdie.

The InSneider bracht de casting van Blunt naar buiten. Safdie schreef het script en zal voor het eerst een film regisseren zonder zijn broer Josh.

Oscar voor Dwayne
Safdie ontwikkelt het project al een tijd met Johnson. Het moet de eerste grote dramatische rol worden voor de ex-worstelaar.

Johnson zal de rol spelen van MMA-vechter Mark Kerr, een tweevoudig UFC Heavyweight Tournament Champion.

Van de top naar de afgrond
Kerr wist zich in de vechtwereld omhoog te werken door zijn brute vechtstijl. Een verslaving aan pijnstillers leidde uiteindelijk tot een overdosis.Het is nog onbekend welke rol Blunt precies zal spelen, maar er wordt gespeculeerd over Kerrs ex-vrouw Dawn Staples of zijn huidige vrouw Franci Alberding.

Nieuwe strategie
Johnson, Dany Garcia, Sadie, Eli Bush, David Koplan en A24 zullen de film produceren. Johnson is later dit jaar nog te zien in de actie-comedy Red One.Het nieuws over Blunt komt een week nadat A24 aankondigde van plan te zijn om meer mainstream films te gaan maken.

NieuwsFilm

meest populair