'Dune'-actrice Rebecca Ferguson ontvluchtte huilend de filmset: "'Je noemt jezelf een acteur?"

'Dune'-actrice Rebecca Ferguson ontvluchtte huilend de filmset: "'Je noemt jezelf een acteur?"

De actrice vertelde in de podcast 'Reign with Josh Smith' over een traumatische ervaring die ze had op een filmset met een co-ster

Rebecca Ferguson vertelde in de podcast 'Reign with Josh Smith' over een traumatische ervaring die ze had op een filmset met een co-ster en dat ze dan ook nooit meer met de "absolute idioot" zal samenwerken.

"Ik herinner me dat er een moment was dat deze persoon zo onzeker en boos was omdat deze persoon de scènes er niet uit kon krijgen. En ik voelde me zo kwetsbaar en ongemakkelijk, omdat er naar mij geschreeuwd werd," vertelt de Dune-actrice.

Gebroken
Alsof het afreageren nog niet genoeg was, vroeg deze persoon aan Ferguson ook nog: "Je noemt jezelf een acteur?" en "Is dit waar ik mee moet werken?".

Ik stond daar gebroken," herinnert de actrice zich. "Ik herinner me dat ik zo bang was. Ik keek naar deze persoon en zei: 'Je kan stikken, ik wil je nooit meer zien.'"

Geen vinger wijzen naar Cruise of Jackman
En voordat we elke co-ster van Ferguson op gaan jagen met fakkels en hooivorken. De actrice voegde eraan toe dat de naamloze co-ster niet Tom Cruise of Hugh Jackman was, met wie ze samen speelde in Mission Impossible en The Greatest Showman.NieuwsFilm

meest populair