Rebecca Ferguson over de heel verschillende actiescenes van 'Mission: Impossible 7' en 'Dune'

Rebecca Ferguson over de heel verschillende actiescenes van 'Mission: Impossible 7' en 'Dune'

De actrice zal in beide blockbusters te zien zijn.

Rebecca Ferguson wist niet alleen een hoofdrol in Denis Villeneuve's Dune te bemachtigen, maar keert ook terug naar de Mission: Impossible franchise, waarin ze eveneens een belangrijke rol speelt. Tijdens een recent interview heeft de actrice het over de fantastische maar heel verschillende actiescenes van beide films.

Zo begint Ferguson door te zeggen: ''De gevechten in Mission: Impossible zijn hard, geweldig om te doen maar eveneens enorm gechoreografeerd''. De actrice zal voor een derde keer in de huid kruipen van de spionne Ilsa Faust, die al eerder aantoonde ook haar mannetje te kunnen staan.

Dune
In Dune speelt Ferguson dan weer Lady Jessica, de moeder van het hoofdpersonage, gespeeld door Timothée Chalamet. In deze film wordt dan weer enkel en alleen gevochten uit noodzaak.

''Er zijn geen echt uitgebreide gevechten'' gaat ze verder. ''Het gaat hier voornamelijk om het ontwapenen van je tegenstanders. Het doel is om zo snel mogelijk een punt te bewijzen, of om aan te tonen, hoe krachtig en behendig je bent. Dat is echt volledig anders dan wat ik gewend ben''.

Dune zal dan eindelijk later deze maand te zien zijn. Op Mission: Impossible 7 moeten we nog wat langer wachten. Het nieuwe Tom Cruise-avontuur komt namelijk pas over precies een jaar uit.

NieuwsFilm

meest populair