'Code 8 Part II' staat op Netflix: 3 futuristische scifi-films om nu Netflix

'Code 8 Part II' staat op Netflix: 3 futuristische scifi-films om nu Netflix

Hier zijn drie spannende Scifi-films om simpelweg van te genieten.

Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie sciencefictionfilms zijn toch erg goed en prima voor een avondje vermaak. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

Code 8: Part II

Regie: Jeff Chan | Hoofdrollen: Stephen Amell, Robbie Amell, Aaron Abrams | Kijk nuEen tienermeisje met abnormale gaven vecht voor gerechtigheid na de moord op haar broer door toedoen van corrupte politieagenten en de daaropvolgende doofpotaffaire. Ze wordt een doelwit en roept de hulp in van ex-gevangene Connor Reed en zijn voormalige misdaadpartner Garrett. Samen nemen ze het op tegen een hoog aangeschreven en goed beschermde politiesergeant die elk middel zal gebruiken, waaronder geavanceerde robottechnologie, om te voorkomen dat hij wordt ontmaskerd.

Annihilation

Regie: Alex Garland | Hoofdrollen: Natalie Portman, Tessa Thompson, Oscar Isaac, Jennifer Jason Leigh | Kijk nuGaat over vier vrouwen: een bioloog, een antropoloog, een psycholoog en een surveillant, die op een expeditie gaan naar Area X. Het betreft de twaalfde expeditie naar dit onbewoonde en verlaten gebied, waar de natuur de baas is.

65

Regie: Scott Beck| Hoofdrollen: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman| Kijk nuNa een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills (Adam Driver) er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa (Ariana Greenblatt), de enige andere overlevende, hebben maar één kans op redding. In een epische strijd om te overleven moeten ze zich een weg zien te banen door een onbekend gebied vol gevaarlijke prehistorische wezens...

NieuwsFilm

meest populair