Paramount Pictures kondigt nieuwe 'Teenage Mutant Ninja Turtles'-film aan

Paramount Pictures kondigt nieuwe 'Teenage Mutant Ninja Turtles'-film aan

Goed nieuws voor de fans van de Turtle-broertjes, die in 2026 terugkeren!

Goed nieuws voor de 'Teenage Mutant Ninja Turtles'-fans onder ons. Filmstudio Paramount Pictures heeft aangekondigd te werken aan een Teenage Mutant Ninja Turles: Mutant Mayhem-sequel, die in 2026 te zien zal zijn.

Jeff Rowe, die regisseur van het eerste deel, zal terugkeren voor de sequel. Ramsey Naito, de grote baas van het Paramount Animation and Nickelodeon Animation departement, liet zich er tijdens een recent gesprek over uit.

Veelbelovend
"We hebben jarenlang gesprekken gevoerd en plannen gemaakt om deze geliefde franchise nieuw leven in te blazen. We zijn dan ook enorm enthousiast dat we dit nu door kunnen zetten en met meer avonturen te komen voor onze fans."

Brian Robbins, de CEO van Paramount Pictures en Nickelodeon, sluit zich hierbij aan: "Het is alweer bijna 40 jaar geleden dat de eerste 'Teenage Mutant Ninja Turtles'-film uitkwam. Vele generaties hebben hier van genoten en er komen telkens meer fans bij".

Meer
Dit willen ze nu doorzetten. Zo vervolgt Robbins: "We zien ernaar uit om het TMNT-universum uit te breiden en tegelijkertijd het opnieuw uit te vinden. Het doel is om een humoristische maar tevens sterke film te leveren waar iedereen van kan genieten".


De synopsis van het eerste deel luidt als volgt: nadat de Turtle-broers zich jarenlang verscholen hebben hopen ze met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Ze gaan dan ook de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk...

Ontvangst
Het eerste deel werd sterk onthaald. Zo scoort Mutant Mayhem een 7,2 op IMDb en maar liefst een 95% op Rotten Tomatoes. Naar verluidt zullen de Turtle-broers het in het vervolg opnemen tegen hun aartsvijand, de Shredder.



NieuwsFilm

meest populair