Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
De vechtende schildpadden krijgen een nieuw begin, en het is een goede start.
play

7,2 details

  • 99 Min
  • Actie
  • Avontuur
  • Komedie
  • Animatie
  • Verenigde Staten
99 Min Verenigde Staten

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Met hulp van hun nieuwe vriendin April O’Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Zeker niet als ze een mutantenleger achter zich aan krijgen.

Alt titel
Ninja Turtles: Totale Chaos
Regie
Jeff Rowe
Kyler Spears
Cast
Rose Byrne, Jackie Chan, John Cena, Seth Rogen, Paul Rudd, Giancarlo Esposito, Maya Rudolph, Ice Cube, Brady Noon, Hannibal Buress, Natasia Demetriou, Ayo Edebiri, Nicolas Cantu, Micah Abbey, Post Malone, Shamon Brown Jr., Derek Wilson, Mr. Beast.
Release
31.07.2023
Release NL
09.08.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Jeff Rowe, Kyler Spears | Scenario: Seth Rogen, Evan Goldberg, e.a. | Cast (stemmen): Nicolas Cantu (Leonardo), Micah Abbey (Donatello), Shamon Brown Jr. (Michelangelo) Brady Noon (Raphael), Ayo Edebiri (April O'Neil), Jackie Chan (Splinter), Rose Byrne (Leatherhead), Seth Rogen (Bebop), Maya Rudolph (Cyntia Utrom), John Cena (Rocksteady), Paul Rudd (Mondo Gecko), Ice Cube (Superfly), Post Malone (Ray Fillet), Giancarlo Esposito (Baxter Stockman), e.a. | Speelduur: 99 minuten | Jaar: 2023

Het woord 'reboot' is nergens gevallen tijdens de promotie van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Dat is te begrijpen, want mensen worden een beetje moe van ongeïnspireerd Hollywood dat oudere film- en televisietitels van de plank haalt om ze nieuw leven in te blazen. Maar dat is toch wat Mutant Mayhem blijkt te zijn: de oorsprong van 'ooze' en alle gemuteerde dieren die het groene goedje heeft gecreëerd. Gelukkig is het allemaal goed uitgevoerd met een goed opgebouwd plot en veel humor.

Vier schildpadtieners worden door hun 'vader' Splinter gedwongen om in het riool te leven, want ervaring heeft geleerd dat mensen ze zullen aanvallen als ze zich onder hen zouden begeven. Maar de groene pubers willen niets liever dan gewoon deel uitmaken van de maatschappij. Ze komen op het idee om een mysterieuze crimineel, die de laatste tijd actief is in New York, op te sporen en te verslaan, en op die manier gezien te worden als helden. Klinkt simpel, maar dat blijkt het niet te zijn.

videotrailers & clips

alle artikelen (14)

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem Nieuwsberichten