Betere blik op de schurk van de volgende 'Ninja Turtles'-film

Betere blik op de schurk van de volgende 'Ninja Turtles'-film

De volgende vijand van de Turtles is een bekend gezicht.

Eerder deze maand verscheen Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem in de bioscoop. Nadat de live-action-films niet het gewenste resultaat hadden, besloot Paramount Pictures een andere richting op te gaan met Mutant Mayhem. Dit lijkt goed te hebben uitgepakt, een vervolg is namelijk al bekendgemaakt.

Let op! Dit artikel bevat spoilers voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

Iconische schurk
De vier mutanten-broers Leonardo, Donatello, Raphael en Michaelangelo nemen het in Mutant Mayhem op tegen Superfly (Ice Cube), een vijand die we nog niet eerder hebben gezien op het witte doek.

Nadat de broers met de hulp van April O'Neil, meester Splinter en een aantal andere mutanten New York weten te redden van Superfly en eindelijk geaccepteerd worden door de bewoners van de stad, zien we in een scène na de aftiteling dat niemand minder dan Shredder het al op ze heeft gemunt.

Concept art
De scène is een duidelijke tease voor de volgende film, waarin de turtles het overduidelijk op gaan nemen tegen hun meest iconische vijand. Hieronder bekijk je gedetailleerde concept art van Shredder.


Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem zie je nu nog in de bioscoop. Filmtotaal-recensent Terence Shea was goed te spreken over de film. Je leest hier zijn recensie.

NieuwsFilm

meest populair